Kontakta Mig

Jag har recenserat böcker sedan 2011 med inriktning skönlitteratur och böcker för Ung Vuxna. Mitt hjärta brinner lite extra för böcker som innehåller storslagna äventyr, mystiska romanser och historier som drar med mig på en resa jag sent kommer att glömma. Tveka inte att skriva till mig om ni har frågor kring några böcker eller liknande. Jag tar gärna emot recensionsexemplar.

Kontakt: steffi.sucio@hotmail.com
2 kommentarer:

 1. Hej STeffi,

  Precis som du så läser jag väldigt mycket och igår kväll när jag skulle sova kom jag på en handling ur en bok som jag har läst, problemet är att jag inte kommer ihåg vad titeln var på boken. Har kollat igenom din blogg och kan inte hitta den. SÅ jag tänkte fråga om du kan kan ha läst den och kanske vet titeln.

  Handlar om en mänsklig tjej (har jag för mig)
  Och alver, som ska hjälpa henne komma över till alv riket.
  De blir förstås kära och kommer ihåg en scen när hon blivit till eld (andvänt någon magi) sedan ska hon svalkas i ett bad och hon har märken på ryggen.

  Det är typ det jag kommer ihåg av boken. DU kanske förstår mitt dilemma, inte så lätt att leta upp den.

  All hjälp vore uppskattat.

  Mvh Nathalie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Nathalie, vad kul att du kontaktade mig. Ja, jag förstår din frustrationen när man inte minns vad man läst för bok. Det är alltid lika jobbigt.
   Det var en bra beskrivning som du gav mig. Men tyvärr är det en scen jag inte alls känner igen. Jag kan inte minnas att jag läst en bok där jag läst en sådan scen som du beskrev till mig.
   De böckerna jag läst hittar du på "Bokrecensioner" om du inte hittar rätt titel där. Då har jag inte läst boken.
   Förlåt att jag inte kunde hjälpa dig så mycket på den fronten.
   Skriv gärna tillbaka till mig om du hittat rätt bok!
   Jag är nyfiken!

   Radera