Om Mig & Bloggen


Om Mig
Mitt namn är Steffi och jag är en 26 årig tjej som kommer från Helsingborg. Mitt läsintresse startade vid 17 års ålder efter att min kompis gav mig The twilight saga böckerna och sedan dess har jag varit fast. Jag fortsatte att läsa under en lång tid innan jag beslutade mig för att starta bloggen Bokcirkeln. För mig är böcker en annan del av verkligheten som jag älskar att resa bort till. Framförallt till den magiska världen. Fantasy och dystopiska böcker är böcker jag gärna läser. Det är framförallt ungdomsböcker som jag inriktar mig in på. På den senaste tiden har jag börjat läsa skönlitteratur

Om Bloggen:
Jag vill lyfta läsandet hos både unga och vuxna. Jag vill visa att det finns en bok för alla oavsett vilken ålder, bakgrund eller intresse man har. På bloggen skriver jag mina bokrecensioner, jag tipsar och tar upp ämnen som har allt med böcker att göra. Bloggen är till den största delen inriktad till böcker för ung vuxna då mitt stora intresse ligger i genren Fantasy. Jag har en stor förkärlek till spännande äventyr, mörka romanser och starka kvinnliga huvudkaraktärer. 
Har du kanske läst en bra bok som du känner andra också bör läsa, tveka inte att skriva en kommentar på bloggen, så skriver jag in det som ett inlägg!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar