Om Mig & Bloggen


Om Mig:
Mitt namn är Steffi och jag är en 24 årig tjej som kommer från Helsingborg. Efter studierna i Växjö valde jag att flytta vidare till Kalmar. Nu undrar ni säkert hur mitt läsintresse startade. Mitt läsintresse startade vid 17 års ålder efter att min kompis gav mig Twilight böckerna och sedan dess har jag varit fast. Jag fortsatte att läsa under en lång tid innan jag beslutade mig för att starta bloggen Bokcirkeln. 
För mig är böcker en annan del av verkligheten som jag älskar att resa bort till. Framförallt till den magiska världen. Fantasy och dystopiska böcker är böcker jag gärna läser. Det är framförallt ungdomsböcker som jag inriktar mig in på. På den senaste tiden har jag börjat läsa skönlitteratur.Om Bloggen:
Jag vill lyfta fram läsandet hos både unga och vuxna. Det finns så mycket att läsa om, allt mellan himmel och jord.  Jag anser att det finns en bok för alla som ligger där ute och väntar på en. Vem vet vilka äventyr man missar?
Bloggen är skapad för alla som älskar böcker och som vill dela med sig av de tankar och idéer som man fått upp under sin läsning. Kanske har man hittat en jättebra bok, då är det bara att tipsa mig om boken så skriver jag ett inlägg om den.
Jag hoppas att fler där ute inspireras av mina recensioner och finner glädje ur böckernas värld.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar