söndag 3 april 2022

Ny bok av Lucinda Riley- Kärleksbrevet!

Författare Lucinda Rialy slog igenom med serien De sju systrarna, då iden dök upp under 2013 efter att författaren haft ett stort intresse för grekisk mytologi och filosofi. Iden kom efter stjärntecknet Plejaderna. Under tiden har hon nominerats till mängder av litteraturpriser, hon mottog 2020 det holländska Platinum priset för över 300 000 sålda exemplar och även lyckats skriva fristående böcker, en barnserie och snart kommer även en tv-serie baserat på hennes böcker i sju säsonger. 

I Februari 2022 laserades hennes fristående bok Kärleksbrevet med en blandning av hemligheter, romantik och spänning.

 

 

När sir James, en av sin generations främsta skådespelare, avlider 95 år gammal, efterlämnar han inte bara en förtvivlad familj utan också en hemlighet som är så chockerande att den skulle kunna skaka det brittiska etablissemanget i grunden.  

Joanna Haslam, en ambitiös ung journalist, får i uppdrag att bevaka skådespelarens begravning. Joanna hamnar bredvid en gammal kvinna, som senare skickar henne ett hemligt brev.
Joanna börjar skala av lagren av lögner som omslutit hemligheten i över sjuttio år, och inser snart att det finns starka krafter som kommer att göra allt för att hindra henne från att avslöja sanningen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar