torsdag 23 september 2021

Eldens Arvtagare av Sarah J Maas

 


Celaena Sardothien skickas iväg till landet Wendlyn för att hitta svar om ett kommande krig ska ske under snar framtid. På sin väg mot nya marker inser Celaena att det troligen kommer bli svårare än vad hon trodde från början. 

Recension: Eldens Arvtagare är den tredje boken i serien Glastronen som är skriven av författare Sarah J Maas och nej, jag kan inte få nog av denna underbara fantasy serie. Celaena utvecklas lika mycket som Choal och Dorian och jag är ännu mer tacksam över att en ny karaktär dyker upp och slänger om dynamiken. Att huvudkaraktären Celaena får klara sig på egen hand i landet Wendlyn känns både spännande, äventyrligt och utvecklande. Det är precis vad som behövs i en tredje del av en bokserie. 

Att författare Sarah J Maas valde att skriva in en ny karaktär, kändes perfekt. Rowan som karaktären heter lyfter både dialogerna och upplevelsen av en spännande relationsutveckling. Språket är lika välskrivet och underhållande som tidigare böcker och jag blir ännu mer glad över att magin börjar ta sin form. 

När jag avslutar min läsning, känner jag att boken var lagom lång och jag är nöjd med äventyret jag fått läsa om. Jag rekommenderar starkt att läsa fortsättningen på denna serie om man inte redan gjort det. 

Betyg: ★★★★★
Titel: Eldens Arvtagare
Författare: Sarah J Maas
Förlag: Modernista
Antal sidor: 566
Språk: Svenska
Rec: Nej


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar