söndag 22 augusti 2021

Midnattskronan av Sarah J Maas

 


Celaena Sardothien har vunnit turneringen och förblir kungens lönnmördare. På slottet fortsätter relationerna utvecklas till ett nät att mystik. Den ena efter den andra förvinner eller mördas och Celaena sätts i en svår position när hon måste lösa mysteriet och samtidigt finnas till hands för Ardalans Kung. 

Recension: Midnattskronan är den andra boken i Glastornen-serien skriven av Sarah J Maas. Boken tar läsaren djupare in i slottets mysterier och rivaliteter då författaren fortsätter i samma goda anda med välskrivna dialoger, spännande intriger och ett händelseförlopp som fortsätter att imponera. Att få återvända och läsa om de älskvärda karaktärerna prins Dorian, Kapten Choal och Lönnmördaren Celaena, känns som att träffa sina gamla vänner. Värmen och spänningen finns där precis som tidigare bok och jag kan inget annat än känna mig upprymd över att få läsa om huvudkaraktären Celaena Sardothien igen. 

Även om denna bok känns som en deckare med dess ledtrådar och spännande historieutveckling finns alla fantasy delar inbäddat i berättelsen. Sarah J Maas har lycktas få mig att fortsätta läsa vidare om denna älskvärda värld och jag kan inte skriva något annat än att ta upp boken och läs denna underbara bokserie!

Betyg: ★★★★★
Titel: Midnattskronan 
Författare: Sarah J Maas
Förlag: Modernista
Antal sidor: 415
Språk: Svenska
Rec: NejInga kommentarer:

Skicka en kommentar