måndag 18 januari 2021

Boksläpp som jag ser fram emot 2021!

Vi glider in i det nya året och det betyder att många nya böcker kommer släppas! Ni kanske precis som jag väntar in nästa del av er favoritserie eller bara helt enkelt väntar på en ny serie som er favorit författare kommer lansera? Ja, anledningarna är många...Jag hoppas ni är lika taggad som jag är och nedan finner ni de böcker som jag väntar in detta året! Vilka böcker väntar ni på eller kanske väntar vi på samma? Skriv gärna i kommentarerna nedan!
16 Februari - A Court Of Silver Flames (Bok 5)

Bokserien A Court of Thorns and Roses eller Ett Hov av Taggar och Rosor på svenska skriven av Sarah J Maas kommer få tillökning av en nya bok vid namn A Court of Silver Flames som blir den femte delen i bokserien. Boken kommer lägga sin grund hos karaktären Nesta som är en av Feyres systrar som man kan läsa i tidigare böcker. Vi kommer få en närmare titt på relationen mellan Nesta och den bevingade krigaren Cassian. Efter att Nesta blev tvingad till att förvandlas till en Högalv har hon brottats med känslor av att hennes liv nu fylls av farligheter under en tid som är ostabil. Nesta måste anpassa sig till en ny miljö i Natt hovet samtidigt som Cassian är konstant i häl på henne. Det handlar om att lära sig snabbt hur allt fungerar för att slåss mot monster blir det minsta problem Nesta kommer möta. Den stora risken kommer att vara sökandet efter acceptans och  läkning i varandras famnar. 

30 Mars- Rule Of Wolves av Leigh Bardugo (Bok 2)

Den unga kungen blir omringad av vargar och det blir en utmaning som kommer påverka hela framtiden. Nikolai Lantsov kommer göra allt för att lyckas vinna det slag som påbörjats. 
Boken Rule Of Wolves av Leigh Bardugo är andra delen av serien King Of Scars och det som vi vet är att några karaktärer som finns i tidigare bokserie kommer att kunna återses i denna bok. 


28 Maj- Realm Breaker av Victoria Aveyard (Bok 1)

Första boken i serien Realm Breaker av Victoria Aveyard eller Hotat Rike på svenska handlar om Corayne som bor vid världens ände. Hon har under alla sina år sett sin mamma seglat iväg på piratäventyr som hon själv alltid önskat att åka iväg på. När Corayne minst anar det dyker det upp en odödlig lönnmördare som berättar att hon är den sista medlemmen ur en utdöende blodsätt och att det är bara hon som kan rädda världen. Corayne ser sin chans att få uppleva ett oändligt äventyr men världen är mörkare och farligare än vad hon kunnat föreställa sig och det lilla hopp som yttrar sig är det enda hon kan hålla fast vid. Kommer hoppet och det mod Corayne besitter räcka för att rädda världen?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar