tisdag 9 juni 2020

Tisdagstrion- Sjukdomar

Tisdagstrion blev väldigt sen denna gång och jag kände verkligen inte för att missa denna viktiga kategori. Boken & Ugglan valde kategorin Sjukdomar. Nedan finner ni mina val!

Me Before You (e-bok) Amazon.com: The Fault in Our Stars (Movie Tie-in) (9780147513731 ... Som stjärnor i natten (häftad)

1. Me before you av Jojo Moyes- är en tragisk berättelse som utvecklas till en kärlekshistoria mellan Will och assistenten Lou. Vågar Will se världen med nya ögon efter sin olycka och vågar Lou se längre bort än sjukdomen för att ta steget till en romans? 

2. The fault in our stars av John Green- berättar historien ur Hazel synvinkel och hur hon tacklar sin cancersjukdom som påverkar hennes lungor. När Hazel rekommenderas till en stödgrupp blir Augustus den sista personen hon väntade sig att möta. Kanske ser de på varandra som lika trasiga stjärnor. 

3. Som stjärnor i natten av Jennifer Niven- tar upp frågor om psykisk ohälsa, krav från samhället och förlust av att förlora människor man älskat. Theodore och Violet går i samma skola och av ren slump träffas de och inser mer och mer att de har liknande bakgrund.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar