tisdag 28 januari 2020

Filmrecension av The AstronautsEfter att ha zappat runt på tvn ett tag, fann jag filmen The Astronauts med Eddie Redmayne och Felicity Jones vilket är mina absolut bästa skådespelare att titta på. Det är så underbart att få se de arbeta tillsammans igen för andra gången. Det är som sagt ingen hemlighet att både Eddie och Felicty har gjort ett fantastiskt jobb i dåvarande filmen The Theory of Everything.

För att berätta lite kort om filmen, handlar filmen om en ung man vid namn James Glaischer Eddie Redmaine som forskar inom meteorologi och hans största önskan är att få studera närmare på vädret genom att komma upp i luften med hjälp av en ballong. Dock hindrar forskningsinstitut honom då han inte får det ekonomiska stöd som han hade tänkt sig. James situation förändras när Amelia Wren Filicity Jones kommer in i bilden. Amelia känner till hur både byggandet och styrningen av en ballong går till och hon har den ekonomin som finns för att kunna bygga en ballong, dock finns det något i hennes förflutna som får henne att tveka inför hennes framtida val...

Bildresultat för the astronauts eddie

Att sitta och titta på denna film var som att själv vara i upptäcktsresandet. Filmen gav så oerhört många känslor av både kärlek, sorg, förtvivlan och mängder av skratt. Det blev stor blandning mellan himmel och jord och inte minst fick man lära sig att uppskatta så många saker som man egentligen bara tar för givet. Jag satt som fastklistrad i filmen. Varje scen var genomtänkt med så vackra kostymer och scener att det inte gick att sluta gapa. Eddie och Felicity har en enorm kemi som får en att stor gråta i soffan, stor eloge till de! Jag är så nöjd med filmen!!
Jag rekommenderar starkt att se den!

Betyg 5/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar