onsdag 22 februari 2017

Dödens Märken av Veronica Roth i min brevlåda!

Underbart, en ny bok skriven av begåvade Veronica Roth. Hon har alltid tendensen att få till spännande ungdomsböcker med en hel del äventyr och spänning. Det ska bli kul att se vad mer hon har att ge i sin nya bok!

Tack Modernista förlag för boken!


I en galax styrd av flödet, har varje människa en gåva.
CYRA är syster till Ryzek Noavek, den brutale tyrann som regerar över Shotet-folket. Cyras flödesgåva gör att hon med en enkel beröring kan få andra människor att känna ofattbar smärta, något som hennes bror utnyttjar för att plåga sina fiender. Men Cyra är mycket mer än bara ett vapen i sin brors händer: Hon är motståndskraftig, snabbtänkt, och hon vet vad Ryzek fruktar mer än något annat.
AKOS är från den fredsälskande nationen Thuvhe och har en gränslös lojalitet till sin familj. Han skyddas själv av en mycket speciell gåva, men den hjälper honom inte den dag då han och hans bror tillfångatas av Ryzeks hantlangare.
Nu kastas Akos in i Cyras värld. Till en början tycks klyftan mellan dem oöverstiglig, men snart inser de motvilligt att de är tvungna att samarbeta för att överleva. Dessutom har de en gemensam fiende…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar