tisdag 29 november 2016

Bokserien om kungadräparen- Vindens Namn av Patrick Rothfuss blir tv-serie!!! 

Yes, det stämmer! Igår den 29 November lanserades beskedet från filmbolaget Ligonstage kring att bokserien om kunga dräparen Kvothe kommer bli tv-serie! Lin-Manuel Miranda kommer vara den kreativa producenten till tv-serien av Patrick Rothfuss fantasy bok trilogi "Kungadraparen- vindens Namn".
Även Lin-Manuel kommer stå för musiken i serien.

"Tv-serien kommer utvidga världen utöver böckerna" är det sagt. Då både Lin-Manuel och själva författaren Rotfuss kommer vara en del av det arbete och utveckla nya karaktärer av de som redan finns.

Såhär är det sagt:

"Det bästa sättet att visa upp Rotfuss unika och ambitiösa värld, är att finna en väg där både filmbolaget och själva författaren Rothfuss arbetar sida vid sida. Lin-Manuel är en stor talang och ett fan av bokserien. Att de båda arbetar tillsammans kommer skapa en fantastisk nivå av detaljer i projektet."
- Co-producenten från Lionstage.

Patrick Rothfuss bokserie är en av de mest lästa böckerna som finns i våra hem, berättade Hamilton producenten. "Det är en värld man vill spendera sin livstid i, har Rothfuss fans påpekat om bokserien.
Rothfuss själv nämner att han vill skapa musiken mer vacker en någon av de böcker han har läst om. Rothfuss kan inte vänta på att få uppleva sin värld på tv-duken.


Jag kan fortfarande inte ta in det! Här sitter jag i min säng och har Vindens namn del 2 på mitt nattduksbord och har 40 sidor kvar av den. Att det ska bli tv-serie...WOW! Att själva Patrick Rothfuss ska bli en del av arbetet, ännu större WOW. 
Men inte nog med det Lionstage kommer stå för produktionen, jag älskar LIONSTAGE! Filmbolaget väljer alltid film och tv-serier väldigt noga och det blir alltid väldigt bra. De har bland annat gjort The Hunger Games serien, vilket blev väldigt bra i både kvalité som historieberättande. Jag är lika taggad som Rothfuss måste vara i detta nu läge. Så otroligt kul det ska bli att få uppleva serien, sedan har man ju alltid en önskning om skådespelare och då hoppas jag på Eddie Redmayne i huvudrollen som Kvothe! 
-Steffi

Källa

1 kommentar:

  1. Åh, tv-serie. Det låter trevligt. Skall snart läsa första boken och för maken som läser mycket mindre än mig så är det ju perfekt att kunna kika på den istället.

    SvaraRadera