måndag 21 mars 2016

Darc Ages - De mörka tidevarven- En ny romantrilogi av A.R.Yngve

Ja, ni läste rätt. Darc Ages - De mörka tidevarven är en ny romantrilogi av författaren och illustratören  A.R.Yngve. Böckerna har lanserats ut av förlaget, Wela Förlag.

A.R.Yngve är en författare och illustratör från Göteborg, numera bosatt i Oslo.  A.R.Yngve har tidigare fått utgett bl.a. böckerna "Terra Hexa", "Sagopyjamasen", "Hundra Tusen Pirater", "Fruktans Fysik" och "Vaernen den fördömde". NRK sände mitt radiodrama "Magiens arv" i 2009.

Såhär skriver författaren om böckerna.
"Darc Ages - De mörka tidevarven" är på ytan en romantisk äventyrshistoria i en fantastisk framtidsvärld, men under ytan finns både satir och allvar. Alla böckerna i trilogin är rikligt illustrerade, och vänder sig till läsare i tonåren och uppåt."


Darc  - De mörka tidevarven (trilogi)
Uppvaknandet, Ödemarkens barn, Slaget om framtiden
Science Fantasy-äventyr i tre delar av A.R.Yngve. Omslag och illustrationer av författaren.

David Archibald blir uppväckt ur en frusen sömn. Han befinner sig 900 år in i framtiden, i en värld ärrad av katastrofer och krig. Civilisationen har dragit sig tillbaka till befästa stadsstater, där feodalherrarna och deras riddare härskar.
David finner sitt öde: att rubba denna medeltida framtid i sina grundvalar och starta en ny renässans.
Han blir den osannolike hjälten kallad DARC.

Darc Ages startade som en tecknad roman men utvecklades sedan till en roman i tre delar. Den är tidigare utgiven på engelska på Amazon. "It has suspense and action and romance. It has a great ending and I wouldn't mind seeing other books by this author..." David Andrew Ellison, USA (Amazon.com reader review, 2001).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar