måndag 22 december 2014

Avatar the last Airbender- Fantastisk Manga Serie!


Avatar- the last airbender är en riktigt välgjord manga tv-serie som visas på Nickelodeon om man nu är intresserad av att ta del av ett stort äventyr! Avatar Aang handlar om en pojke som är en av den sista av hans sorten av luftbendare och tillsammans med sina bästa vänner måste han bemästra de fyra elementen och därefter besegra eldnationens mästaren i slutet av sommaren för att till sist skapa fred på jorden. Aang är en pojke som är den ända av hans generation som kan hantera de fyra elementen, vilket gör han honom till Avatar. Många farligheter kommer han att möta, men också nya fantastiska människor som kommer hjälpa honom på vägen.
Det här er en tv serie som har funnits i en lång tid, men jag ville bara uppmuntra fler unga som vuxna att ta del av den här otroligt häftiga serie som är så manga inspirerat det kan bli!

Avatar-The last airbender finns som böcker också såklart och jag rekommenderar att både se tv-serien som innehåller mycket action, kärlek, coola, roliga och modiga karaktärer, men också att ta del av bokserien med samma namn. Efter 4 Säsonger av Avatar Aang, finns också den helt nya tv-serien med samma skapare Legend of Korra som utspelar sig i samma värld.1 kommentar:

  1. Åh, den här serien så jag på när jag var yngre. tyckte verkligen om den då

    SvaraRadera