tisdag 9 september 2014

Game Of Thrones- Kampen om järntronen Serie Album

För er som inte har bekantat sig med de här nya super häftiga seriealbumen baserad på Game Of Thrones berättelserna bör nog göra det! Böckerna innehåller inte samma historia som de i original böckerna eller själva tv-serien, man har helt enkelt valt att fånga nya läsare på ett helt annat sätt!

De är dock inte långa, men med riktigt inspirerade bilder bör de här böckerna stilla din hunger i väntan på den nya säsongen av Game Of Thrones.

(Del 1)
 
 
 

 
Låt mig klargöra en sak: Detta är inget komplement till TV-serien. Det du nu ska få läsa är en helt egen bearbetning av mina romaner. Kreatörerna bakom de olika versionerna av min saga - Daniel Abraham och Tommy Patterson vad gäller serietidningen - utgick från samma källmaterial och stötte på delvis samma utmaningar, men de var samtidigt tvungna att hantera problem som är unika för deras respektive medium. I vissa fall hittade de kanske samma lösning, i andra fick de gå helt olika vägar.
Men om du gillar TV-serien och undrar varför historierna skiljer sig lite åt, och varför karaktärerna inte liknar skådespelarna du sett på din platt-TV ? så vet du nu. För egen del älskar jag TV-serien, och jag älskar serieromanen också. Detta är min värld, det är mina människor, och det är fortfarande min historia, som nu berättas på ett annat sätt i ett annat medium, där en helt ny publik kan njuta av den. Om du uppskattade böckerna eller TV-serien, hoppas vi att du skall gilla denna version också. Och om du inte tidigare har stiftat bekantskap med A Song of Ice and Fire , hoppas jag att du skall uppskatta att besöka Westeros och Winterfell, att möta Tyrion och Jon Snow och Arya och Ned och Cersei och Sansa och Bran och resten av mina tusentals roll­figurer. (Men bli inte för fäst vid dem.) - - - 

Gorge R.R Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar