fredag 22 november 2013

Bok i Brevlådan: Uppgörelsen av Buthler & Öhrlund!


Då har man återigen fått en bok i brevlådan och det här är en bok jag gärna velat ta del av nu på hösten. Det här är en deckare som väldigt många läsare har fastnat för och det jag kommer göra är, recensera den och diskutera den med min bokcirkel om varför läsare dras till den här typ av bok/bokserie. Om du har läst Uppgörelsen så får du gärna skriva vad du tror gör att många fastnar för just den här typ av bok.

Massolit Förlag.

Handling: På ytan är Christopher Silfverbielke en charmerande och världsvan affärsman, men bakom masken är han en känslokall psykopat och seriemördare. Efter att ha hållit sig gömd utomlands är nu Silfverbielke tillbaka i Sverige. På själva julafton har han involverat kriminalkommissarie Jacob Colts egen familj i sina ondskefulla handlingar, och nu planerar mördaren sin hämnd på en enslig gård i mörkaste Småland.
Det är upplagt för en sista desperat kraftmätning mellan de två ärkefienderna, en sammandrabbning som hotar att få ödesdigra konsekvenser inte bara för de två männen själva utan för ett stort antal människor i deras omgivning - mer eller mindre oskyldiga.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar