söndag 9 juni 2013

Böcker i brevlådan!

Förlåt för dålig upppdatering på den sensate tiden, andra grejer har tyvärr gått emellan.
Men nu är det igång igen och jag hoppas verkligen inte ni har väntat allt för länge. Om ni önskar något som ni vill ska hända på bloggen är det bara att skicka en kommentar så fixar jag det.

När det gäller böcker så har det hänt en del..
Jag har fått mina allra första recensionsböcker och det var bland annat några som jag önskade mig till födelsedagspresent. Nu har jag äntligen många intressanta böcker att läsa under sommaren!!
En bok jag fick var bland annat Stad av Skuggor, en bok som väldigt många älskar, boken har framförallt blivit känd i USA, men den har även översatts till väldigt många olika språk, nu har den äntligen kommit till Sverige! Det ska bli otroligt kul att läsa den eftersom väldigt många har disskuterat boken på olika bokforum och sociala medier. Nu får jag se om den kommer leva upp till mina förväntningar...

Boken kommer som film i Augusti!
Har du läst boken? Vad tyckte du?

 
Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i natten och skuggorna. Här finns demoner, vampyrer, varulvar, trollkarlar, älvor, skönhet, skräck och passion.

Det är en vanlig söndagskväll och sommarlov. Clary Fray har fått med sig sin bästa vän Simon till klubben hon gillar, Pandemonium. Men det blir allt annat än en vanlig kväll, det blir början på Clarys nya liv.
Clary blir vittne till hur tre ungdomar med konstiga tatueringar och vapen (tjejen har en piska!) dödar en kille inne på klubben. Om det nu är en "kille". Han ser väldigt konstig ut på slutet och hans kropp försvinner utan minsta blodspår. Och det är uppenbart att det bara är Clary som kan se mördarna.
Det blir om möjligt ännu konstigare nästa dag då en av mördarna, Jace, dyker upp på samma fik som Clary och Simon. Och samma kväll försvinner Clarys mamma spårlöst ... 
 
Bonnier Carlsen
 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar