tisdag 28 maj 2013

Starcrossed HADES av Josephine Angelini

Nu har boken äntligen släppts! För er som följer historien om de grekiska gudarna så lär Hades ha mer av allt. Den första boken Helena blev en storslagen hit oh bokserien har översatts runt 20 länder redan. Sista delen av trilogin heter Goddes.

Detta är andra delen i serien "Starcrossed" där ättlingar till antikens gudar och gudinnor kämpar mot ödets förödande krafter i vår moderna värld.
Första delen i serien slutade med att Helena, som är den enda som kan vandra mellan dödsriket och de levandes värld, måste ta sig ned i underjorden för att döda erinnyerna, de tre ödesgudinnorna. Om hon misslyckas kommer Lucas (som hon är väldigt kär i, men som är hennes nyupptäckta kusin . eller?), Ariadne och Jason att mot sin vilja drivas till att döda sin egen kusin, Hector.

Men i underjorden, Hades, försvinner Helenas styrka och snabbhet. Tiden rinner iväg och Helena börjar tvivla på att hon kommer att lyckas med sitt uppdrag. Helenas vänner gör allt de kan för att hjälpa henne. Tyvärr finns det en förrädare bland dem.
Helena och Lucas utkämpar också en egen strid, den mot de känslor de har för varandra. Ödet har förutspått en katastrof om de blir ett par och det hotar att driva dem båda till vansinne. Och snart börjar Lucas att förändras på ett högst obehagligt sätt.

Men kanske finns det nytt hopp när Helena möter den mystiske Orion? Han säger sig vara utsänd för att hjälpa henne, men kan hon lita på honom?

Här kommer en boktrailer för Bok Serien om du inte har börjat läsa den!
-Boken finns i en annat omslag-Inga kommentarer:

Skicka en kommentar