söndag 11 april 2021

Vad jag gör just nu

 


Just nu läser jag böcker som jag känner faller mig in i smaken. Jag har haft dagar där jag har börjat läsa en bok och helt plötsligt...nej den här boken känner jag inte för just nu. Det har resulterat i att jag har plockat upp en helt annan bok och läst som aldrig förr. Jag började läsa klassikern The Picture of Dorian Grey av Oscar Wilde men kände rätt snabbt att det är en bok som passar bra under hösten. Därför valde jag att lägga den på hyllan. Istället tog jag upp min Ipad och lånade Glastronen av Sarah J Maas via appen Biblio som är en gratis biblioteksapp som du kan låna böcker att läsa och lyssna på. Super bra att använda om du är på resande fot. 

Boken Glastronen av Sarah J Maas är en omläsning, då resten av serien ligger just i denna stund och väntar på min säng hemma i Sverige. Nu när jag befinner mig i Norge och skapar mig en bättre ekonomisk situation har jag äntligen möjlighet att köpa hem de bokserier som jag har velat ha. 

Jag har sagt till mig själv att jag ska avsluta de bokserier som jag påbörjade för flera år sedan. Det är bokserier som jag verkligen älskade innan jag började min intensiva utbildning på sjuksköterskeprogrammet. Nu har jag all tid i världen att läsa och njuta av mina lediga dagar, speciellt när solen dyker fram. 

Vad läser ni just nu och vad planerar ni att köpa hem härnäst? Skriv gärna i kommentarerna! ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar