onsdag 27 januari 2021

Tisdagstrion: Cyklar, Bilar & Bussar (och andra fordon)

Ugglan & boken har denna vecka valt temat Cyklar, Bilar & Bussar tillsammans med andra fordon. Eftersom jag inte läst så jätte många böcker som har ett fordon på framsidan, fick första bilden bli en häst. Trots allt färdades man med häst långt tillbaka i tiden. Jag hoppas det fungerar ändå!


 Ödesryttarna Jorvik Kallar av Helena Dahlgren.- Välkommen till den magiska ön Jorvik, en paradisiskt vacker plats, särskilt för hästälskare. Men under den glittrande havsytan döljer sig onda krafter. En uråldrig konflikt är på väg att blossa upp, något som Lisa och hennes vänner i stallet snart ska bli varse. Följ med när Star Stable-spelets värld blir bok!

Harry Potter och Hemligheternas Kammare av J.K Rowling - Harry Potter väntar på att sommaren ska ta slut för att sedan fortsätta sina studier på Hogwarts. Detta år kommer Harry få bekanta sig med den nya läraren Lockman i försvar mot svartkonster, få ytterligare svar om Hagrid och lösa ytterligare mysterier på Hogwarts. Ena efter den andra eleven på skolan förstenas och det är bara en tidsfråga innan skolan för häxkonst och trolldom kommer stängas. Kommer Harry, Ron och Hermione lyckas lösa problemet eller blir det för sent? 

En sekund i taget av Sofia Nordin- En bok som tar upp frågan om döden, att överleva och att hitta sig själv. 

4 kommentarer:

 1. Klart det funkar med en häst! :-) Gillar att du också har med en flygande bil.

  SvaraRadera
 2. Kul med en flygande bil! :) Inte läst någon av dina.

  SvaraRadera
 3. Som svar på din fråga i en kommentar hos mig: Givetvis gör vi ett blogglänk-byte. Har även uppdaterat Bokhyllans länklista med BokCirkelnn. Min blogglänk: https://ibokhyllan.blogspot.com/
  Så roligt att upptäcka fler fina bloggar med bokligt innehåll som din, fortsatt lycka till! /Åsa

  SvaraRadera