fredag 8 maj 2020

Ett Hov av Vingar & Undergång av Sarah J Maas i brevlådan!

Som de flesta av er kanske redan vet, läser jag den nya bokserien Ett hov av Taggar & Rosor av Sarah J Maas och jag är helt beroende av den! Det är så mycket som händer i bokserien och det finns så mycket att utforska. Jag är i slutspurten av andra boken i serien och laddar för full med att fortsätta läsa bok tre Ett Hov av Vingar & Undergång! Nedan kan ni läsa om vad boken handlar om. 
Tack Modernista förlag för recex. Feyre har återvänt till Vårhovet. Hon är fast besluten att samla information om Tamlins styre och den invaderande kungens hot om att ödelägga Prythian. Men för att lyckas måste hon spela ett livsfarligt och svekfullt spel, där ett enda felsteg kan innebära en dödsdom inte bara över Feyre, utan över hela hennes värld.
När kriget förvärras måste Feyre försöka avgöra vem hon kan lita på bland de samtidigt bländande och livsfarliga höglorderna, och söka allierade på de mest oväntade platser. Samtidigt slåss nu mäktiga arméer så att världen färgas röd av blod - om makten över den enda sak som skulle kunna förgöra dem alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar