onsdag 6 april 2016

Förlorade själars stad av Cassandra Clare finns i bokhandlarna nu.

Jajamensan, bok nummer 5 är ute av Cassandra Clares hyllade bokserie The Mortal Instrument! För er som har väntat i oändlighet, på att den här boken skulle släppas på svenska. Så kan man nu greppa tag om den i din närmsta bokhandel.

Jag själv har inte hunnit läsa Fallna Änglars Stad än, så det ska jag göra så fort jag har läst ut några böcker som kommer före på min boklista. Härligt! Nu finns det två böcker att få sluka sig igenom av The Mortel Instrument!


-Spoiler-                         
Jace är fri från demonen Liliths magi och Sebastian är död. Det är i alla fall vad Clary och de andra skuggjägarna tror, men plötsligt är både Sebastians kropp och Jace spårlöst försvunna …

Trots stora sökinsatser lyckas Skuggjägarna inte hitta dem och Clary är utom sig av oro. När Jace slutligen söker upp henne förstår hon att något är väldigt, väldigt fel – Jace och Sebastian är bundna till varandra. Sebastian hotar att ödelägga världen, men om han dör kommer även Jace att dö. Clary måste göra något och snart spelar hon ett högt spel med både sitt eget och Jaces liv som insats. Hon skulle göra allt för Jace, men kan hon fortfarande lita på honom? Eller är han förlorad för alltid?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar