söndag 9 juni 2013

Böcker i Brevlådan!

Boken Safirblå av Kerstin Gier är andra boken i bokserien som jag fick hemskickad, jag själv har faktiskt inte gett mig in på den här serien, men jag hoppas inte att man behöver läsa bokserien i ordning, är det någon av er som läst den och vet om man måste läsa första boken först?

Jag vet inte än vad jag tycker om den, men jag har hört att första boken ska bli film efter att första boken blev en succe, men jag får väl ta mig tiden att läsa andra delen och sedan skriva vad jag tyckte om den.

 
Åh, Mmmmm och Mer! är det enda Gwendolyn kan tänka under den första kyssen. De börjar kyssas 1912 och slutar i nutid. Gwendolyn har en gen som gör att hon kan resa i tiden. Som tur är har även Gideon det. Kärleken börjar mitt i ett tidssprång, men när de är tillbaka sätts den på prov. Gwendolyn inser att hon snarast bör ta sitt förnuft till fånga, inte låta hormonerna styra, om det alls ska bli någon kärlek, tidlös eller ej! Det gäller istället att fokusera på att rädda världen OCH lära sig att dansa menuett (och inget av det verkar enkelt). Det ordenssällskap som vill att Gwendolyn och Gideon hämtar blod från andra tidsresenärer för att läsa in dem i kronografen, verkar ha dolda motiv. Ska hon gå dem till mötes eller ... Så möter hon sin morfar när han var ung, och tillsammans börjar de smida planer!
 
Bonnier Carlsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar